Hrvatski proizvođači vojne i policijske opreme na sajmu MILIPOL u Parizu

 

Hrvatska gospodarska komora organizirala je nacionalni štand na međunarodnom sajmu državne sigurnosti MILIPOL, koji se od 19. do 22. studenoga 2013. održavao u Parizu. Na sajmu su izlagale sljedeće  hrvatske tvrtke: Agencija Alan, HS Produkt, Šestan Busch, Varteks-PRO, Odjeća, Inkop obuća, Hemco, Kapko, Galeb, Foto Soft. Ovogodišnji MILIPOL je do sada najveći i po broju izlagača i posjetitelja, stoji u priopćenju HGK.

Alojz Šestan, direktor tvrtke Šestan Busch d.o.o. kazao je kako je i ovaj put je za hrvatsku vojnu industriju iskazan veliki interes,  konkretno, prema najavama, tvrtka Šestan Busch polučila je toliki interes da je već osigurala punu uposlenost proizvodnje za prvih deset mjeseci 2014. godine, te će čak morati povećati svoje proizvodne kapacitete.

” Bez nastupa na specijaliziranim svjetskim sajmovima svijet ne bi znao za naše vrhunske proizvode. Naime, i ove godine smo dobili potvrdu da je naša kaciga jedna od najboljih na svijetu. To nam osigurava plasman naših proizvoda na globalno svjetsko tržište”,

rekao je Šestan.

Zoja Crnečki, direktorica Sektora za industriju HGK, tom je prigodom istaknula:

“Zadovoljstvo je organizirati ovakvu izložbu i osjetiti ponos zbog činjenice da smo na globalnom tržištu u kategoriji najboljih u ovom segmentu industrije.”

Komora će pojačati sve aktivnosti  usmjerene ka poticanju izvoza i promocije industrije u inozemstvu, rekla je Crnečki, te najavila sljedeći sajam vojne opreme, na kojem će hrvatski proizvođači opet sudjelovati u organizaciji HGK – “International Land and Air-land Defence & Security Exhibition” Eurosatory, koji će se održati sredinom lipnja 2014. godine u Parizu.

———————————

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.