O nama

 

“Obris – Obrana i sigurnost” specijalizirani je i neprofitni web-portal zasnovan u ljeto 2011. godine.

Nositelj ovog projekta, otvorenog za javnost od ožujka 2012. godine, je neprofitna udruga građana “Udruga OBRIS – Obrana i sigurnost” iz Zagreba (OIB:70964516711, MB:02834227).

Želja nam  je sustavno prikazati te analitički razložiti događanja u Hrvatskoj i regiji vezana uz pitanja iz sektora nacionalne sigurnosti u najširem smislu. Uz to, pokušat ćemo tematski pokrivati i ponešto sadržaja vanjske te unutarnje politike, a koji se posredno ili neposredno reflektiraju na naš sektor od interesa. Pri tome, promatrane događaje nastojimo staviti u širi kontekst i, po mogućnosti, javnosti pružiti i prognozu budućih razvoja pojedinih promatranih tema.

Portal Obris.org sadržajem uglavnom popunjavaju Lidija Knežević (glavna urednica) i Igor Tabak (analitičar), stručnjaci s dugim iskustvom u istraživačkom novinarstvu te analitici.

Kontaktirati nas možete putem email adrese: obris@obris.org

Privacy Policy

U svome radu portal Obris.org ne prikuplja osobne podatke korisnika, i oslanja se tek na automatizirani sustav baratanja kolačićima (“cookie”) ne bi li čitateljima osigurao bolje korisničko iskustvo.

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.