Smrtno stradao pripadnik OS RH

 

MORH je jutros kratko priopćio vijest o tragičnom događaju u vojarni “3. gardijske brigade Kune” u Đakovu. MORH-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

U vojarni „3. gardijske brigade Kune“ u Đakovu, danas, 23. kolovoza 2016., u jutarnjim satima (oko 4,35 sati) za vrijeme obnašanja dužnosti pomoćnika službujućeg Oklopne bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, smrtno je stradao pripadnik Oružanih snaga RH. 

Riječ je o 45-godišnjem L. M., na dužnosti logističkog dočasnika, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1992. godine. 

O nesretnom događaju Vojna policija OS RH izvijestila je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku, koje je izdalo nalog za postupanje Kriminalističkoj vojnoj policiji. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdit će se točne okolnosti nastanka ovog nesretnog događaja.

Dok za sada nema dodatnih službenih informacija o ovom nemilom događaju, hrvatski mediji su u kasnim večernjim satima objavili kako je tu bila riječ o naredniku Luki Mirkoviću iz Slavonskoga Broda, iza kojeg je ostala supruga i dvije kćeri. Pri tome, još su nejasne okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja.

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.