MORH prodaje intendantsku opremu

 

U Narodnim novinama br. 130 od 05. studenog 2014. godine Ministarstvo obrane RH objavilo je “Poziv za javno nadmetanje za prodaju neperspektivnih sredstava”. Točnije, radi se o prodaji neperspektivne intendantske opreme i tkanina, na temelju Odluke Povjerenstva za provedbu prodaje donesene 22. rujna ove godine.

Prodaji mogu prisustvovati jednako pravne i fizičke osobe, i to na sljedeći način: (1) prodaja intendantske opreme (robe) obavlja se javnim nadmetanjem uz prethodno prikupljanje ponuda potencijalnih kupaca uz napomenu da je za svaki artikl koji je predmet prodaja određena početna cijena, a traži se ukupna cijena za sve artikle, dok se (2) prodaja tkanina za šivanje intendantske opreme obavlja po sistemu tko da više za cjelokupnu količinu tkanina koje su predmet prodaje. Svi ostali detalji mogu se naći u popratnoj dokumentaciji za nadmetanje, koja se otkupljuje u MORH-ovoj Službi za ugovaranje i nabavu uz nepovratnu uplatu od 41,00 kune.

Potencijalni kupci koji preuzmu dokumentaciju za nadmetanje robu mogu razgledati na lokaciji u Perušiću, od 12. do 14. studenog, od 10 do 14 sati. Krajnji rok za dostavu ponuda za sudjelovanje u nadmetanju za prodaju predmetnih sredstava i tkanina je utorak, 18. studenog 2014. godine do 11 sati, kada će se ujedno i otvarati pristigle ponude. Kriterij za odabir je, naravno, najviša ponuđena cijena uz zadovoljavanje svih ostalih uvjeta iz dokumentacije za nadmetanje.

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.